Listen..

Thursday, December 4, 2008

Farewell..

Salam..

Ringkaskan cerita, esok aku akan berpindah..
Barang2 dah 50% siap dipacking dan dibuang ke dalam tong..(semasa post ini ditulis)
So, x banyak dah nak cerita..
Mungkin juga ni post trakhir atau last online..
Harap2 x..

By the way, happy holidays to all of u..
Khususnya, yg lepasan SPM tu..
Cuti2 pun jaga diri dgn baik..
Jgn main mercun raya2 ni..
Jgn bawak motor tu laju sgt..
Jgn lupa diri dan mengabaikan hak2 terhadap Allah..
Ape lagi?
Pendek kate, semua2 yg buruk tu jauhkanlah..
Huhu..

Sape2 jugak yg nak contact tu, boleh la bertanya kpd yg berkenaan..
I mean, yg tahu nombor aku laa..
Insya-Allah, aku x kan tukar nombor tu..
Dan kalau tukar pun aku akan inform kat kenalan2..

Hari ni jugak aku ade jamuan kelas..
Dapat jugak bertemu muka dgn classmates buat kali terakhir sebelum pindah..

Ape lagi nak post?
Kepada yg x suke dgn aku atau x puas hati, bergembiralah kalian dgn penghijrahanku..

Salam perpisahan untuk semua..
Harap2 dapat bertemu lagi..
Mungkin bulan 3 ni, amik result..

So long, goodbye..(memetik lagu sum41)
Wassalam..

7 comments:

farah suke cookies~~ said...

and its quite alright..
and goodbye for now..
just look up to the stars and believe who you are..
cause its quite alright
and so long , goodbye..


hua..sebak!!

- m!ss_yaNa - said...

waaaa... ~
sedeynye post kali ni..
huk3 ~~
harap2 still on9 lg lorr =]

slmt berpindah ke tempat baru..
suasana baru...
persekitaran baru..

uwmaisarah said...

yUp,,mmg sDey..*speechless*

uwaaaaa..!

Anonymous said...

syahir..jgnla pegi..kaula sahabat,kaula teman..dudukla kat trg..

marfeezal said...

salam senior..
he3..sedihnye post kali ni..
bese la op..segala pertemuan ada perpisahan..
p,sedih..
senior la senior yang best..
senior la senior yang membuka mataku dalam beberape perkare..
senior la seniorku..
he3..

nway,selamat la untuk banyak perkara

aliaaa said...

syahir... ;(
sedih ar post ni.. sayu er...
haih~btul kate cik yam..
stiap pertemuan ade perpisahan...
jage diri! ;(

farah suke cookies~~ said...

sob3..